Ny Trænings- og Udviklings-gruppe:

Hjertets Kraft - Fordybelse, Intuition, Drømme, Livskunst og Shamanisme

Med udgangspunkt i intuition, følelser, krop, sind, ånd, indre og ydre natur - Hjertets Kraft og Visdom

Deltag i en Udviklings- og Træningsgruppe, hvor alle arbejder med og fordyber sig i egen udviklingsproces, komme fri af begrænsende tanke- og handlemønstre, styrke kontakt til intuition, indre vejledning og kraft og samarbejde med Universet og den kollektive bevidsthed. Forstå og kommuniker med dine drømme.

Vi har hver især svarene på alle vores spørgsmål og de ressourcer, der er brug for til at klare alle de problemer og udfordringer livet byder på. Med forskellige metoder vil vi åbne til disse ressourcer og svar i et samarbejde med Naturens og Universets healende og vejledende kraft. Genfød din oprindelige mangfoldige indre kraftfulde natur i et samspil med den ydre natur. Medicinhjulet - kræfterne fra Øst og Syd, Vest og Nord, Fader Himmel, Moder Jord, sol, måne, stjerner, luft, ild og vand. Med Kraft- og Visdomstraditioner fra bl.a. Qero-indianerne i Peru. Visionssøgning, Trommerejser, Kraftdyr, Engle, Naturånder m.v.

Information og tilmelding: Ring på fastnet 57 80 35 02 eller sms på mobil 27 57 35 02 eller send en mail: annalise.hjertetsvej@paradis.dk

Bestil en gratis afklaringssamtale pr. telefon eller personligt i Nyrup eller København